(Individuele) begeleiding

Heb je moeite met uw financiën op orde te houden, en stapelen de rekeningen zich op? Vind je het lastig om structuur te houden in uw week, en om alles wat gedaan moet worden ook echt gedaan te krijgen? Is het allemaal zo overweldigend dat je je bed ’s ochtend ’s niet meer uit wil of kunt komen? Individuele begeleiding van ZAB is gericht om je te helpen met alles wat komt kijken bij zelfredzaam zijn en alleen thuis te kunnen wonen. Onze deskundige medewerkers helpen je daarom om beter te functioneren op de gebieden zelfzorg, wonen, werken, financiën, vrije tijd, sociaal netwerk en contacten met instanties.

Daarnaast ondersteunen wij vaak mensen op het gebied van structuur en dagritme, en kunnen wij je ook helpen bij het geven van praktische hulp bij het overnemen van taken zoals zelfzorg, huishouden en administratie.

De eerste stap is om samen met jou je huidige situatie in kaart te brengen. Waar heeft je begeleiding bij nodig, en voor hoe lang? Wat zijn hierin praktische en haalbare oplossingen? Daarna stellen wij samen met je een plan op voor de aankomende periode.

Ben jij een jongere, en kan jij momenteel ook (tijdelijk) begeleiding gebruiken? Lees dan hier wat wij als ZAB Zorg voor jou kunnen betekenen!

Heb je momenteel individuele begeleiding nodig? Wij helpen je graag met het regelen van je zorgaanvraag. Heb je nog geen indicatie? Neem voor meer informatie of voor het aanvragen van zorg vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 070 389 83 00. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Aanmelden individuele begeleiding .

Weet u al welke begeleiding je wilt van ZAB?

Klik hier en gebruik ons aanmeldformulier of neem telefonisch contact op met ZAB.

Contactgegevens

ZAB Centrum
Tel: 070 389 83 00
Fax: 070 362 22 27
Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag