Jongeren begeleiding

Ben jij een jongere, en kan jij wel wat begeleiding gebruiken in het dagelijks leven? Dat kan variëren van wat extra hulp bij sommige dingen die je moeilijk vindt, tot geheel begeleid wonen. Iedereen heeft hierbij zijn eigen verhaal, zo ook jij!

Samen met jou gaan wij de uitdaging aan en kijken wij wat jou kan helpen om je eigen zelfredzaamheid te verbeteren. Dit doe je samen met onze begeleiders, die veel ervaring en kennis hebben om jou te helpen. Samen zorgen we ervoor dat jij verder ontwikkelt en (weer) perspectief krijgt.

Jij weet zelf het beste wat er in je leven speelt, en wat je nodig hebt. Daarom bespreekt onze ambulant hulpverlener vooraf met jou wat er al goed gaat, wat je nog wilt bereiken, en hoe we dat gaan doen.

Aan de hand van situaties die je tegenkomt in je dagelijks leven trainen we, in een tempo dat te overzien is, de vaardigheden die je nodig hebt voor de doelen die we samengesteld hebben. Misschien kunnen we je helpen met je financiën, of wil je problemen in je sociale leven aanpakken, en er beter mee leren omgaan.

Aanmelden jongerenbegeleiding

Heb jij interesse in jongerenbegeleiding? Of heb jij nog wat vragen voor ons? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier, of bel ons op 070 389 83 00.

Contactgegevens

ZAB Centrum
Tel: 070 389 83 00
Fax: 070 362 22 27
Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag