Vraag
hier je zorg aan!

Hulp nodig? Bel
070 389 83 00

Heeft u (tijdelijk) hulp nodig in huis? Wij bieden verschillende soorten thuiszorg aan: van persoonlijke verzorg en verpleging tot begeleiding in uw dagelijks leven. Wilt u met iemand sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Meer over Thuiszorg

We staan klaar voor jongeren en gezinnen: van begeleiding in het dagelijks leven, tot gezinsbegeleiding. Wat jouw of jullie situatie ook is, bij ZAB kijken wij graag mee met de individuele en unieke situatie. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Meer over Jeugd & Gezin

Samen met u brengen we de situatie in kaart om vervolgens gezamenlijk op zoek te gaan naar praktische haalbare oplossingen. Meld u vandaag nog aan voor individuele begeleiding! De eerste stap is om samen met jou je huidige situatie in kaart te brengen.


Meer over begeleiding

Welkom bij ZAB

ZAB is er voor eenieder, jong en oud, die het (tijdelijk) thuis niet redt op eigen kracht.

Als thuiszorgorganisatie bieden wij hulp en ondersteuning. Wij zijn gericht op opvoedondersteuning- en begeleiding aan jeugd en ouders om de zelfredzaamheid van het gezin te vergroten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u als gevolg van een beperking en/of stoornis bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, individuele verzorging en/of verpleging nodig heeft.

Om hulp of zorg vragen is een grote stap. U bent zelfstandig, en wilt de regie over uw eigen leven behouden. Wij begrijpen dat als geen ander, en zullen daarom met u kijken wat het beste aansluit bij uw situatie en zorgbehoeften. U heeft daarbij de regie!

Heeft u vragen? Ons team van professionals helpt u graag verder.

ZorgkaartNederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZAB Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

De cliënten van ZAB zorg geven ons een gemiddelde score van 8,7

Ik ben een professional

Wij werken efficiënt en intensief samen met specialisten, huisartsen en andere betrokken medici en professionals om de cliënt van de nodige zorg te voorzien.

Lees meer

Cliënt aanmelden

Mocht u in onze organisatie geïnteresseerd zijn, informatie willen ontvangen of een afspraak willen maken voor een persoonlijke kennismaking, dan horen wij dat graag.

Nu aanmelden

Volg ons op social media