Vacature Gezinsbegeleider

ZAB Zorg is op zoek naar een Gezinsbegeleider. Ben jij diegene die ons team komt versterken met jouw kennis en ervaring om de kwaliteit binnen onze organisatie te verbeteren?

Als gezinsbegeleider zorg jij voor het in kaart brengen van de situatie en ga je samen met het gezin op zoek naar praktische haalbare oplossingen. Daarnaast ondersteun je op het gebied van structuur en dagritme en geef je ook praktische hulp bij het overnemen van taken op het gebied van opvoeding en gezinsbegeleiding. Het centrale thema van zelfredzaamheid staat voorop.

Wij vragen:
  • Een relevante MBO/HBO opleiding
  • Tenminste 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van relevante sociale wetgeving
Competenties:

Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden; sterk in plannen, deadlines bewaken, organiseren en rapporteren.

Specifieke kennis over en ervaring met:

  • Kennis en kunde door middel van het bijhouden van ontwikkelingen op het vakgebied;
  • Vermogen tot motiveren, stimuleren, overtuigen, luisteren, gesprekken voeren en corrigeren vanuit de behandelfunctie met als doelstelling ook moeilijke opdrachten uit te voeren;
  • Om kunnen gaan met de door het behandelteam ingezet beleid ten aanzien van psychologische- en/of pedagogische aspecten;
  • Draagt bij aan het opstellen van het behandelprogramma op doelgroep niveau.
Dienstverband

24-36 uur per week

Salaris

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Aanvullende informatie

Wij bieden een baan in een organisatie waarin we samen dromen verwezenlijken door te doen waar we goed in zijn, namelijk oprechte aandacht voor onze cliënten. Onze enorme bevlogenheid maakt dat wij echt verschil maken.

ZAB Zorg is een thuiszorgorganisatie die kwalitatief hoogwaardige en belevingsgerichte thuiszorg biedt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij houden specifiek rekening met de wensen, taal en religie van onze cliënten. Wij willen een bijdrage leveren aan de veelkleurigheid van de zorg binnen een multiculturele samenleving. Daarin willen wij een leidende rol spelen in de realisatie van een gezondere samenleving.

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is bij indiensttreding een verplicht onderdeel voor externe kandidaten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief via onderstaande formulier.

Contactgegevens

ZAB Centrum
Tel: 070 389 83 00
Fax: 070 362 22 27
Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag

Solliciteer


Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.