Vacature Financieel Administrateur

Functieomschrijving

ZAB Zorg is op zoek naar een financieel administrateur. Ben jij diegene die ons team komt versterken met jouw kennis en ervaring om de financiële en administratieve processen binnen onze organisatie te verbeteren?

Als financieel administrateur draag jij zorg voor het adequaat en efficiënt registreren, controleren, administreren en opstellen van financiële informatie, personeelsgegevens en salarisgegevens van de organisatie.

Wij vragen

  • Minimaal een relevant MBO-niveau 4 diploma
  • Tenminste 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

Competenties

Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden; sterk in plannen, deadlines bewaken, organiseren en rapporteren.

Specifieke kennis over en ervaring met:

Kennis van (sociale, fiscale en bedrijfseconomische) wet- en regelgeving, collectieve arbeidsvoorwaarden, verzekeringen, FWG en administratieve informatiesystemen. Kennis van financiële en administratieve processen in de zorgsector, de werkorganisatie en de administratieve richtlijnen en procedures van de backoffice. Uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van rapportages, het formuleren en toelichten van procedures en gegevens van medewerkers en leidinggevenden, het geven van informatie over de financiële en fiscale consequenties van wijzigingen in wet- en regelgeving voor de opbouw van individuele salarissen en het formulieren van adviezen.

Dienstverband

36 uur per week

Salaris

Salaris schaal 40/45 conform CAO VVT.

Competenties:

Coachend leiding geven, verbinden, analytisch, creatief, initiatiefrijk, oplossingsgericht, zelfstandig.

Aanvullende informatie

Wij bieden een baan in een organisatie waarin we samen dromen verwezenlijken door te doen waar we goed in zijn, namelijk oprechte aandacht voor onze cliënten. Onze enorme bevlogenheid maakt dat wij echt verschil maken.

ZAB Zorg is een thuiszorgorganisatie die kwalitatief hoogwaardige en belevingsgerichte thuiszorg biedt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij houden specifiek rekening met de wensen, taal en religie van onze cliënten. Wij willen een bijdrage leveren aan de veelkleurigheid van de zorg binnen een multiculturele samenleving. Daarin willen wij een leidende rol spelen in de realisatie van een gezondere samenleving.

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is bij indiensttreding een verplicht onderdeel voor externe kandidaten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar pz@zabzorg.nl of neem gerust contact op met Dhr Q. Lee via 070- 389 83 00

Contactgegevens

ZAB Centrum
Tel: 070 389 83 00
Fax: 070 362 22 27
Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag

Solliciteer


Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.